вівторок, 5 червня 2018 р.

Алла Костромічева відкриває модельний табір

Алла Костромічева відкриває модельний табір🏫

Ведуча проекту "Топ-моделі по-українськи" буде вчити фотопозуванню, дефіле та здоровому способу життя
Ось уже п'ять років Алла Костромічева вчить хлопців і дівчат моделінгу в реаліті "Топ-модель по-українськи". Але що робити підліткам, які не потрапили на проект? Для них Алла придумала альтернативу – перший в країні модельний табір Models Camp. Для всіх бажаючих, дівчаток і хлопчиків від 14 років, а кому виповнилося 12 – з дозволу батьків.

 "Я сподіваюся, що він буде дуже корисним, адже акцент в програмі ми робимо не тільки на моделингу, але і на спорті, правильному харчуванні і здоровому способі життя, – каже ведуча". Вважаю своєю важливою місією популяризувати здоровий спосіб життя серед молоді. Я брала активну участь в складанні програми кемпу, і особисто проведу майстер-клас на першій зміні", – розповідає модель.
Ранкові пробіжки уздовж озера, модельний фітнес, йога, медитації, майстер-класи з дефіле, фотопозування та хореографія. А ще лекції про моделинг і fashion-індустрію та професійні фотомережі – розпорядок дня у юних моделей буде насиченим.
"Меню – наша особлива гордість, ми розробляли його разом з дієтологом, – розповідає Алла. – Тому в ньому враховано все: денна норма калорій, баланс білків, жирів, вуглеводів і клітковини. Ну і, звичайно, ми будемо стежити, щоб кожна учасниця кемпу випивала необхідну денну норму води", – каже Костромічева.

Джерелоhttps://ukr.segodnya.ua



Немає коментарів:

Дописати коментар